Til toppen

Kontakt oss (kundeportal for henvendelser)

Kundeportal for henvendelser om dine ordre og spørsmål til nettbutikken


For bestilling ved medisinsk hast, ring 21 07 70 00

Vi har en egen kundeportal for våre kunder hvor vi ønsker at henvendelser knyttet til ordre og generelle spørsmål om nettbutikken blir registrert. Kundeportalen er levert gjennom Atlassian og er et Jira-produkt. I 2021 fikk hovedparten av våre eksisterende kunder en invitasjon fra jira@vaksineforsyning.atlassian.net til denne portalen. Brukernavn er epost-adressen som invitasjonen ble sendt til. Denne invitasjonslenken hadde en utløpsdato, men alle mottakerne av invitasjonen er uansett registrert i kundeportalen og kan opprette seg et nytt passord ved å bruke funksjonen "Glemt passord".

Om du er usikker på om du har fått en invitasjon kan du likevel forsøke å bruke funksjonen "Glemt passord". Dersom du får beskjed om at epostadressen ikke er registrert i portalen, kan du registrere deg som bruker - du vil da få tilsendt en lenke med instruksjon om hvordan du oppretter eget passord.

Et generelt tips er at du/dere bruker samme epostadresse som dere vanligvis bruker når dere logger inn i selve nettbutikken. Både nettbutikken og kundeportalen har et enkelt oppsett for tilbakestilling av passord om du/dere skulle glemme dette på et tidspunkt.

Kundeportalen finner du her (åpnes i egen fane)