Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Covid-19 Vaccine Janssen 10x5 ml hgl

Produktnummer: 464201P
Nordisk varenr.: 464201
Krever godkjenning av: Lege

11.1.2022: Vi er tom for denne vaksinen. Vaksinen blir ikke tilgjengelig igjen.

På grunn av risiko for alvorlige bivirkninger brukes ikke Janssen-vaksinen i det norske koronavaksinasjonsprogrammet. Regjeringen har besluttet at det skal være mulig å ta vaksinen utenom programmet.

COVID-19 Vaccine Janssen er et reseptpliktig legemiddel som må rekvireres av lege. Legen må vurdere om det foreligger en positiv nytte-/risikovurdering for den enkelte som ønsker COVID-19 Vaccine Janssen - se Koronavaksine utenfor vaksinasjonsprogrammet (Helsedirektoratet)

  • Hvert hetteglass med COVID-19 Vaccine Janssen gir 5 doser. Vaksinen foreligger i pakning på 10 hetteglass (50 doser) DETTE ARTIKKELNUMMER. Denne pakningen har leveringstid 2-4 dager.
  • Det er også mulig å bestille enkelthetteglass (5 doser) ANNET ARTIKKELNUMMER. På grunn av ompakking vil det være lengre leveringstid enn på den store pakningen. Enkelthetteglassene sendes ut på torsdager, og må bestilles senest torsdagen i forveien.
  • Vi gjør oppmerksom på at det kan bes om innsyn i våre bestillingslister, da FHI er et offentlig organ som er underlagt offentleglova og våre bestillingslister dermed vil utgjøre offentlige saksdokumenter

Mer informasjon: 

Produktinfo
Sykdom Covid-19